Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	

Eölyüs Endre (38) személyében új üzleti vezetőt neveztek ki a MasterCard budapesti irodájának élére. Az új vezető feladata a magyar és szlovén piacok stratégiai és operatív irányítása.

Az új vezető, aki maga is többéves iparági tapasztalattal rendelkezik, olyan helyzetben veszi át a kártyatársaság magyarországi ügyeinek irányítását, amikor a bankkártyás fizetések jelentős szabályozások előtt állnak:

„Meggyőződésem, hogy a bankkártya-üzletágat érintő változások, új szabályozások, amelyek kevéssé szolgálják az elektronikus fizetés további terjedését, nem fogják visszavetni piacunk eddigi töretlen fejlődését. A bankkártya birtokosok mindig is a kártyás fizetés valós előnyei miatt választották ezt a fizetési módot. A bankkártya használat előnyei változatlanul igen meggyőzőek, hiszen az ilyen típusú fizetés gyors, biztonságos és egyben kényelmes alternatíva a készpénzhez képest. A MasterCard eddig is élen járt a különböző innovatív termékek bevezetésében Magyarországon; én azért fogok dolgozni, hogy ez a jövőben is így maradjon, és egy egyre korszerűbb és a mindennapokban sokak számára elérhető elektronikus fizetési környezetet teremtsünk.”

Eölyüs Endre, aki diplomáit a Gödöllői Egyetemen és a CEU-n szerezte, jelenlegi kinevezését megelőzően a Zuno Bank magyarországi leányvállalatának igazgatója volt, korábban pedig számos vezetői beosztásban a Budapest Banknál dolgozott.

Eölyüs Endre elődje, Hemberger András, a Magyarország mellett további 11 országot magában foglaló régió vezetőjeként folytatja munkáját.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.