<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Leköszön posztjáról június 30-val a Generali Providencia Biztosító operatív elnök-vezérigazgatója, Pálvölgyi Mátyás, aki ezt követően a biztosító felügyelőbizottságának elnöki feladatait látja el, az új elnök-vezérigazgató pedig Erdős Mihály, az igazgatóság stratégiáért és kockázatkezelésért felelős tagja lesz - áll a társaság keddi közleményében.

A leköszönő elnök-vezérigazgató továbbra is tagja marad a Generali PPF Holding Igazgatóságának, ahol a cégcsoport regionális stratégiai fejlesztésén munkálkodik. Egyidejűleg a biztosító igazgatósági tagjai is további feladatköröket kaptak a társaság regionális központjától és valamennyien vezérigazgató-helyettesi pozícióban folytatják munkájukat.

A közlemény szerint Erdős Mihály egy éve a vezérigazgató stratégiai tanácsadója, idén áprilistól pedig az igazgatóság stratégiáért és kockázatkezelésért felelős tagja. Erdős Mihály 2010. júliusa óta az Európai Utazási Biztosító (EUB) elnök-vezérigazgatója. A kinevezésekre a PSZÁF-engedély birtokában kerülhet sor.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.