2008. március 27. 15:39

A Pénzügyminisztérium eredménytelennek nyilvánította a két lóversenycég privatizációjára, valamint a lóversenyfogadásra és bukmékeri tevékenységre kiírt pályázatot - számol be róla az MTI.

A hírügynökség kérdésére Száraz Gábor, a Magyar Nemzeti vagyonkezelő Zrt. (MNV) szóvivője elmondta: a pályázatra egyetlen cég jelentkezett, azonban a vagyonértéknél jóval alacsonyabb árat ajánlott meg a pályázó. Ezért az MNV nem fogadta el az ajánlatot. A vagyonértéket a szóvivő nem közölte az MTI-vel.

Száraz Gábor hozzátette: a jövőre nézve megvizsgálják a lehetséges megoldásokat. Szóba kerülhet akár újabb pályázat is, de a Pénzügyminisztériumnak azt is mérlegelnie kell, mekkora terhet jelentene a lóverseny állami működtetése.

A két eladásra kínált cég - a Nemzeti Lóverseny Kft. és a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. - egyaránt veszteséges volt tavaly, együttes veszteségeik közel egymilliárd forintra rúgtak.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.