TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Decemberben is csökkent az ipari termelés volumene, így éves szinten 2016-ban csupán 0,9 százalékkal nagyobb volt, mint 2015-ben.

Tavaly decemberben 0,5 százalékkal csökkent az ipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, éves szinten a termelés volumene 2016-ban 0,9 százalékkal nagyobb volt, mint 2015-ben - jelentette első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.

Némileg árnyalja a képet, hogy 2016 decemberében kevesebbet dolgoztunk, mint egy évvel korábban, hiszen a munkanaphatástól megtisztítva a termelés sokkal szebb képet, 1,9 százalékos növekedés mutat.

A kiigazítatlan adatok alapján különösen a második félév volt gyenge, hiszen hat hónapból csupán kettőben volt növekedés. Igaz az augusztus – köszönhetően a nagyon alacsony bázisnak kiugróan jó volt.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.