<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Most kifejezetten a szegények áram- és gázárait csökkentenék.

Hamarosan az Országgyűlés elé kerülhet a rezsicsökkentés következő ütemének tervezete, írja a Figyelő nyomán a hirado.hu.

(MTI)

Most a szociális alapú áram- és gázárcsökkentés következhet, mely így, a választások közeledtével lehetővé tenné a nehéz szociális helyzetűek, a nagycsaládosok, valamint a nyugdíjasok részére a díjak csökkentését. A távhő, a víz és a szemétszállítás díja most nem változna, viszont akár a karácsonyi Erzsébet-utalványhoz hasonló „rezsiutalványt” is eredményezhetnek a benyújtott javaslatok.

Arról is írnak, hogy digitalizálódhat a fizetési rendszer. Az NKM (Nemzeti Közművek) Zrt. irányítása alá tartozó Főgáznál már amúgy is közel egymillióan élnek ilyen lehetőséggel.

Mint hogy a Figyelő már Schmidt Mária tulajdonában van, elég nagy a valószínűsége, hogy az értesülésekben foglaltak majd meg is valósulnak.

A rezsicsökkentés 2013-ban kezdődött, az energia- és közmű-szolgáltatások díjainak központi szabályozásával pedig a lap szerint akár 170 ezer forint is a családoknál maradhatott.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.