TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Most kifejezetten a szegények áram- és gázárait csökkentenék.

Hamarosan az Országgyűlés elé kerülhet a rezsicsökkentés következő ütemének tervezete, írja a Figyelő nyomán a hirado.hu.

(MTI)

Most a szociális alapú áram- és gázárcsökkentés következhet, mely így, a választások közeledtével lehetővé tenné a nehéz szociális helyzetűek, a nagycsaládosok, valamint a nyugdíjasok részére a díjak csökkentését. A távhő, a víz és a szemétszállítás díja most nem változna, viszont akár a karácsonyi Erzsébet-utalványhoz hasonló „rezsiutalványt” is eredményezhetnek a benyújtott javaslatok.

Arról is írnak, hogy digitalizálódhat a fizetési rendszer. Az NKM (Nemzeti Közművek) Zrt. irányítása alá tartozó Főgáznál már amúgy is közel egymillióan élnek ilyen lehetőséggel.

Mint hogy a Figyelő már Schmidt Mária tulajdonában van, elég nagy a valószínűsége, hogy az értesülésekben foglaltak majd meg is valósulnak.

A rezsicsökkentés 2013-ban kezdődött, az energia- és közmű-szolgáltatások díjainak központi szabályozásával pedig a lap szerint akár 170 ezer forint is a családoknál maradhatott.

mfor.hu

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.