2017. szeptember 22. 12:38

Most kifejezetten a szegények áram- és gázárait csökkentenék.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Hamarosan az Országgyűlés elé kerülhet a rezsicsökkentés következő ütemének tervezete, írja a Figyelő nyomán a hirado.hu.

(MTI)

Most a szociális alapú áram- és gázárcsökkentés következhet, mely így, a választások közeledtével lehetővé tenné a nehéz szociális helyzetűek, a nagycsaládosok, valamint a nyugdíjasok részére a díjak csökkentését. A távhő, a víz és a szemétszállítás díja most nem változna, viszont akár a karácsonyi Erzsébet-utalványhoz hasonló „rezsiutalványt” is eredményezhetnek a benyújtott javaslatok.

Arról is írnak, hogy digitalizálódhat a fizetési rendszer. Az NKM (Nemzeti Közművek) Zrt. irányítása alá tartozó Főgáznál már amúgy is közel egymillióan élnek ilyen lehetőséggel.

Mint hogy a Figyelő már Schmidt Mária tulajdonában van, elég nagy a valószínűsége, hogy az értesülésekben foglaltak majd meg is valósulnak.

A rezsicsökkentés 2013-ban kezdődött, az energia- és közmű-szolgáltatások díjainak központi szabályozásával pedig a lap szerint akár 170 ezer forint is a családoknál maradhatott.

mfor.hu