TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Balaton északi partjának legnagyobb szabadstrandja 22 ingyenes év után kér pénzt a csobbanásért.

Fizetős lett a zánkai szabadstrand, írja a balatontipp.hu, akik a partszakaszt a Balaton északi partja "egyik utolsó bástyájának" nevezték, mely most ledőlt.

illusztráció (MTI)

A bezárkózási folyamat évek óta tart már, mint a portál írja, előbb lezárták a 71-es főút melletti “kiskaput”, majd a közben az Erzsébet Táborok Alapítványhoz került “Zánkai Sport- és Rendezvényközpontban” megszüntették a Zánka felőli gyalogos, biciklis bejutási lehetőséget, most pedig jött ez a még drasztikusabb lépés.

Külsős, szállásfoglalással nem rendelkező vendégek hétvégéken vehetik igénybe a strandot

- mondja az új szabályzat, mely egészen pontosan azt jelenti, hogy a külsősök péntektől vasárnapig, naponta 9-19 óráig csobbanhatnak, pénzért.

A díjszabás a június 15-augusztus 31. közötti időszakban így alakul:

  • felnőtteknek 500
  • 3-14 év közötti gyerekeknek 400
  • 3 éven aluli gyereknek, diáknak, nyugdíjasnak 300 forint a belépő
  • a két felnőttre, két gyerekre érvényes családi belépő 1500 forintba kerül
  • kettőn felüli gyerekek után 200 forintot kell fizetni gyerekenként a családi jegy ára mellé
  • a felnőtt és kedvezményes jegyből 100-100 forintot elengednek 16 óra után

A díjrendszerben egyedülállő a 3 év alatti gyerekek befizettetése, írja a balatontipp. A balatoni strandok többnyire a 4 évesnél fiatalabb gyerek után nem kérnek belépőt.

A Zánkai Sport- és Rendezvényközpont területén lakók karszalaggal ingyenesen használhatják a strandot. A csúszdát ingyen lehet használni.

mfor.hu

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.