2007. július 20. 10:16

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök 2007. július 1-jei hatállyal, hatévi időtartamra kinevezte Varga Csabát a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) főigazgatójává - tette közzé a felügyelet internetes honlapján.

A közlemény szerint Erdős Mihályt a PSZÁF főigazgató-helyettesévé nevezték ki, míg Varga Csaba főigazgató-helyettesi megbízatása ugyanezen időponttal megszűnt.

Marsi Erika, a PSZÁF korábbi főigazgatója családi okokra hivatkozva mondott le posztjáról, jelenleg a Nemzetközi Bankárképző Központ (NBK) Zrt. igazgatóságának alelnöke.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.