1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Dávid Ibolya egy hétvégi rendezvényen annak a véleménynek adott hangot, hogy módosítani kell a jogalkotási törvényt, valamint szükséges a lobbytörvény megalkotása is.

Dávid Ibolya a Nemzeti Vállalkozói Kör szombati budapesti rendezvényén annak a véleménynek adott hangot, hogy módosítani kell a jogalkotási törvényt, valamint szükséges a lobbytörvény megalkotása is. Véleménye szerint így a szakmai érdekképviseleteket szorosabban be lehetne vonni az érdemi gazdasági és az adózással kapcsolatos döntésekbe.

Úgy vélte, a következő kormányzati ciklusban halaszthatatlan lesz az elmaradt adóreform végrehajtása, az adók csökkentése, az átláthatóbb, egyszerűbb adminisztráció bevezetése, amely azonban csak fokozatosan, négy év alatt valósítható meg.

Az EU-csatlakozásról elmondta, hogy a magyar vállalatok többsége számára előnyöket nyújt. Az igazságügy miniszter asszony szerint a kis- és középvállalkozásoknak a minőség és a gyorsaság terén kellene fejlődniük, ezt azonban a tőkehiány egyenlőre megakadályozza. Így a magyar vállalkozások számára legalább olyan gazdasági környezetet, támogatási rendszert és adókedvezményeket kell nyújtani, mint a multinacionális vállalatoknak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!