TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Dávid Ibolya egy hétvégi rendezvényen annak a véleménynek adott hangot, hogy módosítani kell a jogalkotási törvényt, valamint szükséges a lobbytörvény megalkotása is.

Dávid Ibolya a Nemzeti Vállalkozói Kör szombati budapesti rendezvényén annak a véleménynek adott hangot, hogy módosítani kell a jogalkotási törvényt, valamint szükséges a lobbytörvény megalkotása is. Véleménye szerint így a szakmai érdekképviseleteket szorosabban be lehetne vonni az érdemi gazdasági és az adózással kapcsolatos döntésekbe.

Úgy vélte, a következő kormányzati ciklusban halaszthatatlan lesz az elmaradt adóreform végrehajtása, az adók csökkentése, az átláthatóbb, egyszerűbb adminisztráció bevezetése, amely azonban csak fokozatosan, négy év alatt valósítható meg.

Az EU-csatlakozásról elmondta, hogy a magyar vállalatok többsége számára előnyöket nyújt. Az igazságügy miniszter asszony szerint a kis- és középvállalkozásoknak a minőség és a gyorsaság terén kellene fejlődniük, ezt azonban a tőkehiány egyenlőre megakadályozza. Így a magyar vállalkozások számára legalább olyan gazdasági környezetet, támogatási rendszert és adókedvezményeket kell nyújtani, mint a multinacionális vállalatoknak.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.