2001. január 21. 10:00

Dávid Ibolya egy hétvégi rendezvényen annak a véleménynek adott hangot, hogy módosítani kell a jogalkotási törvényt, valamint szükséges a lobbytörvény megalkotása is.

Dávid Ibolya a Nemzeti Vállalkozói Kör szombati budapesti rendezvényén annak a véleménynek adott hangot, hogy módosítani kell a jogalkotási törvényt, valamint szükséges a lobbytörvény megalkotása is. Véleménye szerint így a szakmai érdekképviseleteket szorosabban be lehetne vonni az érdemi gazdasági és az adózással kapcsolatos döntésekbe.

Úgy vélte, a következő kormányzati ciklusban halaszthatatlan lesz az elmaradt adóreform végrehajtása, az adók csökkentése, az átláthatóbb, egyszerűbb adminisztráció bevezetése, amely azonban csak fokozatosan, négy év alatt valósítható meg.

Az EU-csatlakozásról elmondta, hogy a magyar vállalatok többsége számára előnyöket nyújt. Az igazságügy miniszter asszony szerint a kis- és középvállalkozásoknak a minőség és a gyorsaság terén kellene fejlődniük, ezt azonban a tőkehiány egyenlőre megakadályozza. Így a magyar vállalkozások számára legalább olyan gazdasági környezetet, támogatási rendszert és adókedvezményeket kell nyújtani, mint a multinacionális vállalatoknak.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!