2010. május 17. 06:04

A Magyar Tőketársaság Zrt. hamarosan új nevet ad a tulajdonába került Milton Banknak, amelynek vezérigazgatói posztjára Hegedűs Évát kérték fel - írja hétfői számába a Napi Gazdaság.

A Demján Sándor tulajdonába került, egymilliárd forint jegyzett tőkével létrehozott Magyar Tőketársaság bankja kizárólag magyar kis és középvállalkozásokat kíván finanszírozni.

A bank elnöke Bartha Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank egykori elnöke lesz, alelnöke és egyben vezérigazgatója pedig Hegedűs Éva, aki a BG Hitel és Lízing Zrt. vezérigazgatói posztját váltja fel a most még Milton Bank néven futó pénzintézet vezetésével.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.