2008. október 31. 08:29

A pénzügyi válság miatt klasszikus létszámleépítésre ugyan nem kényszerül magyarországi gyáraiban a Philips, de nem hosszabbította meg lejáró szerződéseinek egy részét a munkaerő-kölcsönző cégekkel, ez mintegy négyszáz főt érint – mondta el a Világgazdaságnak Benedikt Laux, a Philips regionális és egyben magyarországi vezetője.

Ami az itteni piaci lehetőségeket illeti, a szórakoztatóelektronikai termékek területén nyomott kereslettel lehet számolni, még úgy is, hogy a tévépiac épp a digitális átállás szakaszába került.

A társaság Székesfehérváron szórakoztatóelektronikai, Tamásiban világítástechnikai eszközöket gyárt, és a szezonális kereslettől függően bérel saját alkalmazottain felül további dolgozókat.

Jelenleg a legtöbb cég amiatt kerülhet nehéz helyzetbe, mert nincs, aki megmondja, mit hoz a jövő, s éppúgy tanácstalanok a piackutatók, mint más elemzők – mondta el a Világgazdaságnak a vezető.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!