TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Mi az értelme, mi a célja az ellenőrzésnek? Miért tesszük szóvá, ha valami nincs rendjén, valamit nem az előírtaknak megfelelően, vagy nem a megbeszéltek szerint hajtottak végre? Ön szívesen ellenőriz? Vagy inkább delegálja ezt a nem mindig kellemes feladatot? Szükség van-e ellenőrzésre, és ha igen, akkor miért?

A munkatársainkból a legtöbbet és a legjobb teljesítményt kell kihoznunk. Ez a mi felelősségünk, vezetőké. A teljesítmény, a dobogó legfelső foka, a világbajnoki cím mellett mit tartott dr. Kemény Dénes a vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya fontosnak? A szellemiséget. "A csapat szellemiségét."

Ha az jó, akkor van esély, ha nincs, akkor az esély is halványabb. A szellemiséghez, a hangulathoz, az atmoszférához, hogy milyen szellemiségben, milyen hozzáállással dolgoznak a munkatársaink, nagyban hozzájárul a vezetőjük.

A világbajnoki, vagy az olimpiai dobogó tetején álló bajnokoknak vajon mit szoktak mondani? Megköszönik nekik, vagy gratulálnak a teljesítményükhöz? Általában megköszönjük, ha valaki elintéz valamit, kölcsönad, a szurkolók a csapatnak a jó játékot, stb., és ha valami nagyszerű teljesítményt hajtottunk végre, valamilyen rendkívüli eredményt értünk el? Például, ha a munkatársunk rendkívüli munkavégzéssel, jó minőségben, határidőre végrehajtotta a feladatát? Gratulálunk hozzá? Miért ne?

Gratuláljunk! Ismerjük el a rendkívüli teljesítményt. A mai költségtakarékos gazdálkodásnál, a mai gyorsan változó világban, a nem mindig időben rendelkezésre álló információk mellett, szinte naponta rendkívülit nyújtanak a munkatársaink. Velünk együtt. Nekünk szoktak gratulálni? Vagy az a természetes, hogy minden jól megy, és csak akkor szólnak a főnökeink, ha valami nincs rendben? Legalább mi vegyük észre a munkatársaink jó teljesítményét. Annak mellőzésére nem indok, hogy a mi teljesítményünket sem értékelik. Különben is, ma már a jó bornak is kell cégér. Dicsérjünk, gratuláljunk, vigyük a jónak hírét!

Forrás: Tranzit

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.