1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Azok után, hogy az elmúlt hetekben sorra számoltunk be elveszített tenderekről, most egy közel 3 milliárdos közbeszerzést nyert meg a Közgép.

A Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt., valamint a DHJ Építő Építőipari és Szolgáltató Kft. által alkotott Tokaj Konzorcium nyerte a Bodrogkeresztúri hulladékkezelő telep megépítését - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A nyílt közbeszerzést az Abaúj-Zempléni Szilárdhulladék Gazdálkodási Önkormányzati Társulás írta ki, az eredményről szóló döntés január 22-én született.

Az ár az eredetileg becsült 2 milliárd 322 millió forint helyett 2 milliárd 964 millió forint. Az összességében legelőnyösebb ajánlat nyert úgy, hogy az ár mellett a felvonulási terület nagysága volt még számottevő értékelendő tényező. A vesztes ajánlattevő a West Hungária Bau Kft. volt.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!