TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Fidesz ismét a közüzemi díjak visszavágásával kampányolna - írja a Népszava.

Szeptemberre szociális alapú áram- és gázárcsökkentési javaslatot dolgoz ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) – közölte Dorkota Lajos, a hivatal elnöke a Népszavával. Ez a korábbiakkal ellentétben nem érintene mindenkit, a kedvezményezetti körbe a nehéz szociális helyzetűek, a nagycsaládosok vagy akár a nyugdíjasok tartozhatnak. A csökkentés mértékét Dorkota nem kívánta megbecsülni a lapnak. Arra kérdésre, hogy a lépés egyszerre történne-e meg – akár már a téli szezon előtt. Szavai szerint a távhőre, a vízre vagy hulladékra nem terjedne ki a rezsicsökkentés.

A lap információi szerint felmerült még az Erzsébet-utalványhoz hasonló rezsiutalvány ötlete is, ebben az esetben a kedvezményt az állam állná.

2007 és 2011 között létezett szociális alapú gázártámogatás,a mikor a háztartásoknak egy kérdőívet kellett kitölteni. Ezt azonban az unió és az IMF követelésére a Bajnai- és az Orbán-kormány fokozatosan kivezette.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.