TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Egy hónap alatt csak odaér a fa alá!

Sajtótájékoztatót tartott szerdán Balog Zoltán emberminiszter, melyen bejelentette, hogy mikor kezdik el postázni a nyugdíjasok karácsonyi Erzsébet-utalványát.

Az idősek ajándékát november 24-én kezdik el kivinni,

így egy hónap lesz arra, hogy minden belföldi nyugdíjas karácsonyfája alá odacsússzanak a szelvények. A kormány ezúttal nem kreatívkodik, kormányhivatali dolgozók helyett idén kizárólag a Magyar Posta munkatársaira bízza a kézbesítést. Emlékezetes, hogy ezt Lázár János nemrég a "Hajrá Posta!" kurjantással jelentette be egy Kormányinfón.

A 10 ezer forint értékű utalványcsomagot mindenki megkapja, aki 2017 decemberéig nyugdíjba ment, ez Balog szerint 2,7 millió embert jelent.

via MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.