2017. november 15. 09:30

Egy hónap alatt csak odaér a fa alá!

Sajtótájékoztatót tartott szerdán Balog Zoltán emberminiszter, melyen bejelentette, hogy mikor kezdik el postázni a nyugdíjasok karácsonyi Erzsébet-utalványát.

Az idősek ajándékát november 24-én kezdik el kivinni,

így egy hónap lesz arra, hogy minden belföldi nyugdíjas karácsonyfája alá odacsússzanak a szelvények. A kormány ezúttal nem kreatívkodik, kormányhivatali dolgozók helyett idén kizárólag a Magyar Posta munkatársaira bízza a kézbesítést. Emlékezetes, hogy ezt Lázár János nemrég a "Hajrá Posta!" kurjantással jelentette be egy Kormányinfón.

A 10 ezer forint értékű utalványcsomagot mindenki megkapja, aki 2017 decemberéig nyugdíjba ment, ez Balog szerint 2,7 millió embert jelent.

via MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.