2013. július 10. 07:52

Várhatóan július 24-én tárgyal a kormány arról, hogy a szakmai javaslatok közül milyen konkrét elemeket valósítanak meg a demográfiai programban - írja a Magyar Nemzet szerdai számában.

A lap írásában emlékeztet arra, hogy korábban több találgatás is megjelent a tervezett népesedéspolitikai program elemeiről és a megvalósításhoz szükséges több tízmilliárdos összegről.

Soltész Miklós az újságnak korábban úgy nyilatkozott, hogy a szakmai és pénzügyi egyeztetések során több elemről tárgyaltak. A szociális és családügyért felelős államtitkár elmondta: a végleges döntés során szóba kerülhet egyebek mellett a családi adókedvezmény kiszélesítésének, a rugalmas gyed bevezetésének lehetősége, illetőleg azon egyetemistáknak és főiskolásoknak a lakhatási támogatásáról is tárgyaltak korábban, akik összeházasodnak és gyermeket terveznek - írja a Magyar Nemzet.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.