1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Várhatóan július 24-én tárgyal a kormány arról, hogy a szakmai javaslatok közül milyen konkrét elemeket valósítanak meg a demográfiai programban - írja a Magyar Nemzet szerdai számában.

A lap írásában emlékeztet arra, hogy korábban több találgatás is megjelent a tervezett népesedéspolitikai program elemeiről és a megvalósításhoz szükséges több tízmilliárdos összegről.

Soltész Miklós az újságnak korábban úgy nyilatkozott, hogy a szakmai és pénzügyi egyeztetések során több elemről tárgyaltak. A szociális és családügyért felelős államtitkár elmondta: a végleges döntés során szóba kerülhet egyebek mellett a családi adókedvezmény kiszélesítésének, a rugalmas gyed bevezetésének lehetősége, illetőleg azon egyetemistáknak és főiskolásoknak a lakhatási támogatásáról is tárgyaltak korábban, akik összeházasodnak és gyermeket terveznek - írja a Magyar Nemzet.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!