2013. július 10. 07:52

Várhatóan július 24-én tárgyal a kormány arról, hogy a szakmai javaslatok közül milyen konkrét elemeket valósítanak meg a demográfiai programban - írja a Magyar Nemzet szerdai számában.

A lap írásában emlékeztet arra, hogy korábban több találgatás is megjelent a tervezett népesedéspolitikai program elemeiről és a megvalósításhoz szükséges több tízmilliárdos összegről.

Soltész Miklós az újságnak korábban úgy nyilatkozott, hogy a szakmai és pénzügyi egyeztetések során több elemről tárgyaltak. A szociális és családügyért felelős államtitkár elmondta: a végleges döntés során szóba kerülhet egyebek mellett a családi adókedvezmény kiszélesítésének, a rugalmas gyed bevezetésének lehetősége, illetőleg azon egyetemistáknak és főiskolásoknak a lakhatási támogatásáról is tárgyaltak korábban, akik összeházasodnak és gyermeket terveznek - írja a Magyar Nemzet.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.