1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Több mint kétszeresére növelte profitját a Metro AG a harmadik negyedévben elsősorban annak köszönhetően, hogy Kelet-Európában magára talált a piac. A német kereskedelmi csoport egész éves profitvárakozását is javította.

Az adózott eredmény 149 millió eurót tett ki a harmadik negyedévben az egy évvel korábbi 67 milliót követően, és jócskán felülmúlta az elemzők 114 millió eurós várakozását. Az árbevétel az egy évvel korábbihoz képest 4,5 százalékkal 16,3 milliárd euróra nőtt. Az üzemi eredmény rendkívüli tételek nélkül 27 százalékkal 445 millió euróra emelkedett.

A korábbi 2,2 milliárd eurós egész éves profitvárakozását 2,3 milliárd euróra javította a német vállalat. Főként a karácsonyi szezontól várnak jó eredményeket. Folytatják ázsiai és kelet-európai terjeszkedésüket, mivel az egy évtizede stagnáló német piacon aligha tudnak jelentősebb növekedést elérni.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!