2008. május 18. 19:49

Egyes postahivatalok - a személyi jövedelemadó bevallások leadásának határideje miatt - tovább tartanak nyitva kedden - közölte a Magyar Posta Zrt.

A Magyar Posta közleménye szerint Budapesten, a Nyugati és a Keleti Pályaudvarnál működő posták éjfélig, a Krisztina körúti Postapalotánál pedig este 10-ig várják az ügyfeleket. A megyeszékhelyeken általában egy-egy postahely este nyolcig tart nyitva.

A posták kedden igyekeznek minden ablakot üzemeltetni és nemcsak a kezelőpultoknál dolgoznak majd többen, de a küldemények továbbításáért felelős postások is megerősített szolgálatot tartanak majd - áll a közleményben. A tovább nyitva tartó postákról az ügyfélszolgálatoknál, illetve www.posta.hu internetes címen kaphatnak bővebb tájékoztatást az érdeklődők.

Mint ismert a személyi jövedelemadó-bevallásokat május 20-án éjfélig lehet az adóhatóság részére elküldeni. Így minden érintett számára ez az utolsó határidő, hogy bevallását postára adja.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.