1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Simicska cége nyerte a MAHART közbeszerzését.

A Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. nyerte a Csepeli Szabadkikötő intermodális és kapacitásbővítő fejlesztése 1. ütemének kivitelezésére kiírt pályázatot. A beruházás, amelyet eredetileg 3 milliárd forintosra terveztek, végül 3,3 milliárdért lett Simicskáéké – derül ki a szerdai Közbeszerzési Értesítőből.

A kormány a Csepeli Országos Közforgalmú Kikötő fejlesztése projektet nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította.

A tenderen a Közgép mellett a Strabag is indult, azonban most alul maradt. A két vállalat egyébként számos más beruházást valósit meg konzorciumban. Legutóbb pár hete írtunk arról, hogy együtt építik a 813-as főút első ütemét, de dolgoznak a budapesti fonódó villamos projekten is.

Úgy tűnik, hogy  a cég nem lett teljesen kegyvesztett, hiszen minden hónapra jut egy-egy nagyobb közbeszerzés, amelyet elvisz az építőipari vállalat. Az idén 100 milliárdos nagyságrendűre tehető a nevéhez köthető szerződésállomány, amelyet egyedül vagy konzorciumi tagként nyertek el. 

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!