<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Veres János volt pénzügyminiszter kormánybiztosként a keleti gazdasági kapcsolatokért felel, ezért a tevékenységéért nem kap javadalmazást - mondta Molnár Csaba kancelláriaminiszter csütörtökön a kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten.

A miniszter annak kapcsán beszélt erről, hogy a Bajnai-kabinetben azok a kormánybiztosok, akik tagjai valamelyik országgyűlési frakciónak, társadalmi megbízatásban fogják elvégezni a munkájukat.

Elmondta, hogy Veres Jánoshoz hasonlóan Suchman Tamás az országos jelentőségű fejlesztési programok megvalósításának kormányzati tevékenységét összehangoló kormánybiztosként, javadalmazás nélkül látja el teendőit. A két kormánybiztos fizetést és egyéb jövedelmet nem vesz fel.

Veres Jánost hétfőn választották meg az MSZP frakcióvezető-helyettesének.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.