1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bár tavaly kilencszer módosította a kormány a költségvetést, ami rekordnak számít, a lényeg, hogy teljesült a hiánycél és Magyarország kikerült az uniós túlzottdeficit-eljárás alól - mondta Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke a Magyar Hírlapnak.

A lap keddi számában megjelent cikkben a Költségvetési Tanács elnöke úgy vélekedett, hogy a kormány a kilátásba helyezett intézkedéseivel sem kezdhet lazításba, miután tartósan alacsonyan kell tartani a dificetet.

Kovács Árpád, aki a Magyar Közgazdasági Társaság vezetője is, úgy tartja, hogy a kormány a viszonylag szűk gazdasági és pénzügyi mozgástér fényében sem tudja elengedni a gyeplőt a jövő évi költségvetésben - írja a Magyar Hírlap.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!