TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2016. április 5. 16:40

Le fog mondani az izlandi miniszterelnök, mert kiderült, hogy érintett - feleségével együtt - a panamai offshore cégek körüli botrányban - adta hírül a kormánypárt helyettes elnöke, egyben izlandi mezőgazdasági miniszter, Sigurdur Ingi Johannsson kedden délután.

A kormányfő, Sigmundur David Gunnlaugsson pár órával korábban a parlament feloszlatását kérte, felvetését azonban Ólafur Ragnar Grímsson izlandi államfő elutasította. Hétfőn példátlanul nagy tömeg, több mint tízezer izlandi tüntetett a főváros, Reykjavík központjában Gunnlaugsson lemondását követelve.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.