TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Lettország hetedik legnagyobb bankjának, a Norviknak előírt tőkeemelésbe 5 millió euróval szállhatott be Demján Sándor - számol be a Bloomberg hírportál.

A lett pénzügyi felügyelet közlése szerint Demján Sándor, a magyarországi Gránit Bank többségi tulajdonosa 5 millió eurót fektetett a lett Norvik Bankba, ugyanakkor az üzletember újabb összegű készpénzzel is hajlandó beszállni.

A Pietiek.com a honlapján arról számolt be kedden, hogy a lett pénzügyi felügyelet egyhónapos határidővel tőkeemelésre szólította fel a Norvikot. A lap szerint a felügyelet már júniusban korlátozó intézkedéseket tett a bank hitelezésére vonatkozóan és felülvizsgálat alá helyezte a társaságot.

A Norvik közlése szerint összesen 11,6 millió euró értékben emelt tőkét, melyben Demján Sándor egyik cége is részt vett. A bank tegnapi közleményében viszont még nem volt említve az 5 millió euró, és az sem, hogy más forrásokból is tőkét kapott volna a bank.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.