1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Fegyveres kezdett gépkarabéllyal lövöldözni egy bevásárlóközpontban szombaton a belga fővárostól, Brüsszeltől mintegy 60 kilométerre délre fekvő Chatelineau településen - jelentette a helyi sajtó.

Egy ékszerboltba három álarcos támadó legalább egy Kalasnyikov gépkarabéllyal behatolt.  A rendőrség több tucat embert kísért ki az épületből, akikben az ékszerbolti üvegvitrinek betörésének robaja azt a képzetet keltette, mintha lövések dördültek volna el - mondta Eric De Brabander rendőrfelügyelő. Korábban Daniel Vanderlick polgármester az RTL televíziónak azt mondta, hogy Kalasnyikov gépkarabélyból lövéseket adtak le a támadók.

Eric De Barbander rendőrfelügyelő cáfolta a közlést, és az RTL-nek azt mondta, hogy a Kalasnyikovból nem adtak le lövéseket. Senki nem sérült meg, és a rablók kereket oldottak - tette hozzá.  A rendőrség nem tett említést arról, hogy az incidensnek lenne iszlamista vonzata.  Idén márciusban Brüsszelben 32 ember meghalt az Iszlám Állam dzsihadista szervezet támadásában.  A helyi rendőrség és a szövetségi ügyészek egyelőre nem szólaltak meg az ügyben.

Őrült autódekorációk

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!