2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A vizes vb-n 833,5 millió forintot fizetünk azért, hogy legyen megfelelő egészségügyi és orvosi szolgáltatás. A pénz sok, de úgy tűnik, hogy szakemberből hiány van.

A Facebookon botlottunk bele a vizes vb egyik partnerének, a Semmelweis Egészségügyi Kft. álláshirdetésébe. Ez az a cég, mely egy szerdai közbeszerzési hirdetmény szerint 833,5 millió forintért nyerte el a jogot arra, hogy a vizes vb ideje alatt biztosítsa az egészségügyi és orvosi szolgáltatásokat. A rendezvény idejére (17 nap) leosztva rengeteg pénzről, napi 49 millió forintról beszélünk. A szerződést megkötötték, de szakemberekből úgy tűnik, hogy hiány van.

A hirdetés szerint ugyanis a cég munkatársakat keres kifejezetten a rendezvény idejére (2017.07.14 - 2017.08.20). Szükségük van:

  • szakorvosokra,
  • rezidensekre,
  • orvostanhallgatókra,
  • egészségügyi szakasszisztensekre,
  • nővérekre, ápolókra,
  • valamint gyógytornászokra és fizioterapeutákra is.

Magyarán szinte bármilyen egészségügyben dolgozó személyt várnak.

Ami biztosnak tűnik, hogy a kiválasztottaknak előbb tanulniuk kell, ugyanis egy tréning keretében fogják megszerezni a rendezvénnyel kapcsolatos speciális tudást és ismereteket. A cég biztosít számukra formaruhát, a szakembereknek pedig "kiemelten magas" óradíjat fognak fizetni.

A Világgazdaság cikke szerint az orvosok 8000 forintos órabérért dolgozhatnak majd, az ápolók pedig óránként 4000-ért. A rendezvényen várhatóan 600 fős orvosi csapat dolgozik majd. 

Jelentkezni nem sok idő maradt, hiszen április 15-ig fogadják az önéletrajzokat a szervezők.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!