<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Irány Tokió!

Nem meglepetésre az Adidas nyerte el az aktuális olimpiai ciklusban felkészülő magyar olimpiai csapat sportruházatára kiírt nyílt közbeszerzési eljárást. A sportszergyártó cég 1968 óta partnere a Magyar Olimpiai Bizottságnak, azóta ők szállítják a kollekciót.

Képünk illusztráció 

A június végén megkötött szerződés 1,5 milliárd forintról szól, ami fillérre megegyezik a kiíráskor becsült összeggel.

A nyertes cégnek – teljes nevén Adidas Budapest Sportcikkelőállító és Kereskedelmi Kft.-nek - a felkészüléshez és a multisport-eseményeken történő részvételhez szükséges sportruházatot, kiegészítő termékeket kell biztosítani, valamint szponzorációs szolgáltatást. A megbízás a nyári és a téli játékokra egyaránt vonatkozik, s a sportolók ellátásán túl a lakossági értékesítés is része. A következő nyári olimpiát 2020-ban Tokióban rendezik, a télit 2018-ban Dél-Koreában.

Az európai közbeszerzési értesítőben fellelhető szerződés a következő termékekre terjed ki:

  • Nemzeti sportruházat, amely nemzeti jelleget tükröz
  • Tréningruházat
  • Szabadidőruházat
  • Lábbeli (sportcipő, túracipő, bakancs/csizma, papucs)
  • Táska

Baka F. Zoltán

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.