<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Még hátra van egy újabb Bajnai Gordon-Veres János találkozó - értesült az MTI. Veres János pénzügyminiszter pénteken ezt nem erősítette meg, ehelyett azt hangsúlyozta: neki az a fontos, hogy az általa előkészített program megvalósítása folytatódjon.

Veres János jövőjéről még nincs megegyezés - tudta meg az MTI szocialista forrásból. A miniszterelnök-jelöltnek így még a napokban egyeztetnie kell a pénzügyminiszterrel, mielőtt kedden bejelentené kormányának névsorát.

Ezt az értesülést az MTI megkeresésére Veres János nem erősítette meg. Azt mondta: neki személy szerint az a fontos, hogy az a program, amelynek előkészítésében részt vett, és amelynek eredményeképpen a költségvetési hiányt sikerül 3 százalék alá szorítani, folytatódjon. Hozzátette: a program meghozta az Európai Bizottság elismerését, és javította Magyarország hitelességét.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.