TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

További 150 milliárd dollárra lehet szüksége a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) a globális hitelválság által sújtott fejlődő országok megsegítéséhez - nyilatkozta Dominique Strauss-Kahn, a szervezet vezetője.

Washingtonban adott interjújában a vezér elmondta, hogy az európai vezetők alulbecsülték a krízis súlyosságát, s nem tették meg a szükséges lépéseket a károk minimalizálására, ami társadalmi elégedetlenséghez vezethet. Hozzátette, hogy az IMF "jelentősen" növelni fogja korábbi 1400 milliárd dolláros veszteség-előrejelzését a hitelválsággal kapcsolatban - közli a Bloomberg.

Strauss-Kahn figyelmeztetett, hogy várható "némi" romlás az IMF gazdasági előrejelzéseiben. Novemberben az alap 2,2 százalékos gazdasági bővülést jelzett előre idénre globális szinten, ezen belül az Egyesült Államok gazdaságának 0,7, Japánénak 0,2, az eurózónáénak pedig 0,5 százalékos zsugorodását prognosztizálta.

Az 59 éves vezető már így is a valutaalap eddigi fennállásának legmeredekebb forrásnövekedését vezényelte le, a most szóba került 150 milliárd dollárral még tovább növekedne a rekord.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.