TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Idén nullához közeli lehet a cseh gazdasági növekedés - mondta a cseh jegybank vezetője. Zdenek Tuma szerint technikailag lehetetlen 2013 előtt bevezetni az eurót Csehországban.

A cseh központi bank vezetője a Rzeczpospolita című lengyel lapnak nyilatkozva emlékeztetett arra, hogy a korábbi előrejelzések még három százalékos idei GDP-bővüléssel számoltak.

"Mára világossá vált, hogy ez túl derűlátó jóslat" - mondta, hozzáfűzve, hogy a növekedési kilátásokat rontja az ország fő kereskedelmi partnereinek recessziója.

A jegybank februárban hozza nyilvánosságra a gazdaság várható idei bővülésével kapcsolatos új előrejelzését.

Tuma úgy vélte, hogy technikailag lehetetlen 2013 előtt bevezetni az eurót Csehországban. A legvalószínűbb az, hogy erre 2013 és 2015 között kerülhet sor.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.