TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A novemberi ipari termelési adatok sok éves negatív rekordot értek el számos nagy európai országban: a németországi ipar novemberi tíz százalékos visszaeséséhez hasonlót 1993 óta nem mértek, a brit gyáripar 7,4 százalékos zuhanása pedig 1981 óta a legnagyobb arányú.

Az európai országok közül Spanyolország ipara mutatta a legnagyobb, 15,1 visszaesést termelésében novemberben. A pénteken kiadott adatok szerint a félkésztermék-gyártásban az éves visszaesés 23,7 százalékos volt. A 11 havi termelés az egy évvel korábbitól 5,8 százalékkal maradt el.

Franciaországban novemberben a gyáripar jelentős, 9 százalékos visszaesést szenvedett el 2007 novemberéhez képest, Svédországban az ipar kibocsátása 11,9 százalékot zuhant.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.