2017. április 20. 20:38

Egy rendőr meghalt, egy másik megsebesült, a támadót lelőtték.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Párizs egy legkedveltebb helyén, a Champs Elysees mentén történt az újabb tragédia, hírügynökségi beszámolók szerint. Az automata fegyverrel felszerelt magányos elkövető agyonlőtt egy rendőrt, egy másikat megsebesített. Helyszíni jelentések szerint a tettest ártalmatlanították.

A sugárút környékét kiürítették a hatóságok. A támadásra akkor került sor, amikor a tévében az utolsó elnökjelölti vita zajlott. Franciaországban a hétvégén tartják az elnökválasztás első fordulóját. Sajtójelentések arra hívják fel a figyelmet, hogy a kampány egyik kiemelt témája az iszlám gyökerű terror.

Nem okozott meglepetést a szakértőknek, hogy a Champs Elysees környéként történt az újabb attak. Párizs nagyon népszerű, a turisták egyik kedvelt célpontja. Csa idő kérdése volt, mikor kerül sor azon a környéken gyilkos akcióra - olvasni szakértői nyilatkozatokat a világsajtóban.

mfor.hu