2017. március 18. 09:46

Az egyik repülőtéren le kellett állítani a forgalmat.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Két fegyveres incidens is történt Franciaországban az elmúlt órákban. Egy férfi az Orly repülőtéren vette el egy katona fegyverét, a másik esetben pedig egy rendőrt lőttek meg.

A repülőtéri támadó a fegyver megszerzése után bemenekült egy üzletbe, végül lelőtték. Az esemény miatt felfüggesztették a légi járatokat szombaton a párizsi Orly repülőtér mindkét terminálján. Egyes érkező járatokat a Párizstól északra lévő Charles de Gaulle repülőtérre irányítanak át.

A beszámolók szerint a repülőteret kiürítették, az utasok az épületeken kívül várakoztak. Terrorelhárító rendőrök és mentőautók érkeztek a helyszínre.

Egy rendőr azt mondta az AP hírügynökségnek: nem tudni, hogy a lelőtt férfi egyedül akart-e valamilyen támadást elkövetni. Jelenleg azt átvizsgálják, hogy a támadó esetleg nem hagyott-e valahol egy pokolgépet.

A másik esetben egy rendőrt lőttek meg, Párizstól északra, egy útellenőrzés során - közölte szombaton a francia belügyminisztérium.

MTI