1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A globális pénzügyi piac felfordulására hivatkozva visszavonta a Korea Exchange Bank (KEB) 51 százalékára tett 6,3 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát a HSBC.

Amennyiben létrejött volna az akvizíció, úgy az lett volna Dél-Korea bankszektorának legnagyobb határokon átívelő ügylete, számol be a Reuters hírügynökség.

„A világpiaci visszaesés miatt úgy gondoljuk, a részvényeseinknek már nem a legjobb megoldás a tavaly elkezdett tárgyalások folytatása” – közölte Sandy Flockhart, Európa legnagyobb bankjának ázsiai részlegéért felelős vezérigazgatója.

Az amerikai Lone Star LS.UL magánbefektetési társaság – mely értékesítette volna a HSBC számára Dél-Korea hatodik legnagyobb bankjának a részvényeit – elnöke, John Grayken csalódottságát fejezte ki az üzlet meghiúsulása miatt.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!