TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A január elsejétől hatályba lépő adótörvények megszüntetik a legalsó, a nulla százalékos áfa-kulcsot, a tárgyi adómentesség azonban több termék és szolgáltatás esetében életben marad.

A 25 százalékos általános áfa mellett két kedvezményes kulcs lesz, az 5 és a 15 százalékos. Az adókulcsok január elsejétől változnak, azonban az uniós csatlakozás miatt szükséges változások egy része csak május elsejétől lép hatályba.

A lakosság által is érzékelhető változások között található például az élelmiszerek adója, amely eddig 12 százalékos volt, a jövőben viszont 15 százalék lesz. Azon élelmiszer áruházak, amelyekben a januári nyitásig nem árazzák át áruikat, kénytelenek lesznek a haszonból fedezni az áfa-változások okozta többletkiadásukat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.