TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A tulajdonosi struktúra átalakulását követően nevet váltott az Evobank, a pénzintézet neve november 7-étől NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. (NHB Bank) lett.

A bank keddi közleménye szerint a vezérigazgató Budaházy Réka marad. Az NHB Bank továbbra is a hazai kis- és középvállalatok finanszírozását tartja legfontosabb feladatának, erre utal a neve is - közölték.

A 98,47 százalékban magyar tulajdonban levő kisbank elődje a Hanwha Bank volt.

A bank szervezeti és szerkezeti átalakítása az elmúlt hónapokban már megkezdődött, és várhatóan az év végéig befejeződik. A tájékoztatás szerint az NHB Bank célja, hogy lehetőségeihez képest segítse a magyar gazdaság és ezen belül a hazai vállalkozások fejlődését. A banknak jelenleg egy fiókja van és 60 munkatársat foglalkoztat.

A 2013. december 31-i adatok szerint a bank mérlegfőösszege 16,1 milliárd, jegyzett tőkéje 4,2 milliárd, saját tőkéje 3,4 milliárd forint volt, 2013. évi vesztesége 732 millió forint.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.