TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nincs szüksége további állami segítségre a detroiti autógyártók legnagyobbikának. A General Motors (GM) szerint elég pénze van ahhoz, hogy átvészelje még a legrosszabb forgatókönyv bekövetkeztekor előálló helyzetet is - feltéve, hogy az USA gazdasága nem kezd újabb zuhanórepülésbe.

Az Egyesült Államok kormánya 13,4 milliárd dollárral járul hozzá a GM számláinak kifizetéséhez, további hatmilliárddal pedig a GMAC-t segítette meg, amely az autógyártó hitelügyleteit intézi. George W. Bush elnök akkor egyezett bele a segítségnyújtásba, amikor a General Motors kijelentette, hogy decemberben csődbe mehet - közli a Bloomberg.

A mentőöv első részletét, négymilliárd dollárt a cég már december 31-én megkapta, ennek legnagyobb része a vállalat mintegy háromezer beszállítójához kerül majd. Ebben a hónapban újabb 5,4 milliárd dollárt, februárban pedig négymilliárdot vár a társaság.

A cég előrejelzése szerint a legrosszabb esetben 10,5 millió autót fognak eladni idén, legfeljebb pedig 12 milliót.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.