<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az MSZP nem jut el az egykulcsos adórendszer támogatásáig - állították szocialista politikusok a Világgazdaságnak.

A lap úgy tudja, hogy a frakció szerdai informális ülésén Veres János pénzügyminiszter egy olyan háttéranyagot osztott ki, amely elemzi az MDF egykulcsos, és a KDNP családi adózásra tett javaslatát, továbbá az egykulcsos szisztémát választó országok helyzetét.

A tanulmány alapján, úgy tűnik, a kormány sem az egykulcsos, sem a családi adózás bevezetését nem támogatja. Az anyag úgy fogalmaz, hogy ilyen jellegű reformot csak stabil fiskális környezetben érdemes bevezetni - írja csütörtöki számában a Világgazdaság. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.