2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A miniszterelnök azt mondta, "javasolják" az akciót, tehát voltaképp biztos, hogy ez lesz.

Eléggé úgy néz ki, hogy idén karácsony előtt is kaphatnak a nyugdíjasok Erzsébet-utalványt. Erről Orbán Viktor beszélt szerdán az Idősek Tanácsa ülésén, az Országházban. A miniszterelnök egészen pontosan azt mondta, "javasolják", hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is kimenjen a 10 ezer forint értékű csomag az ünnepek előtt. (Igaz, 2016-ban sokan csak az ünnepek után kapták meg a borítékot a kiküldést övező, eléggé emlékezetes bénázás-kavarás miatt.)

Rózsaszín kupolákkal üzennek

Az, hogy maga a miniszterelnök javasolja az ötletet, gyakorlatilag azt jelenti, hogy az akció már biztos - főképp, hogy a választásokat megelőző évben járunk. 

Orbán Viktor miniszterelnök (k) Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára (b) és Kusovszky Imréné, az Idősek Tanácsának tagja a tanács ülésén az Országházban 2017. október 18-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Orbán még arról is beszélt egyébként, hogy "először Magyarország történetében nyugdíjprémiumot fizet a kormány novemberben, ilyen még nem volt, ez egy előrelépés." Meg még arról is, hogy "olyan országot akarunk építeni, amelyben minden nemzedéknek megvan a maga helye, egy többgenerációs Magyarországban gondolkodunk".

via MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!