TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Szingapúr tudja, mi fán terem a vendégszeretet.

Csodálatos dologra bukkant a Napi.hu, amikor a The Straits Times nevű portált böngészte. A lap tudósítása szerint ugyanis hamarosan

orchideát neveznek el Orbán Viktorról.

Ez a miniszterelnök keddi, szingapúri látogatásán következik majd be, és elvileg nem is vicc, hanem bevett gyakorlat az ázsiai városállamban.

(Reuters)

Ez lesz az első alkalom, hogy magyar miniszterelnök látogat a kikötővárosba. Az utazás célja Magyarország és Szingapúr bővülő kétoldalú kapcsolatainak további megerősítése. A vizit a kötelező protokoll-látogatásokkkal kezdődik, melyek során Orbán találkozik Li Hszien Lung miniszterelnökkel, Halimah Jakob elnökkel, majd részt vesz egy szingapúri-magyar üzleti fórumon.

A kettő között jön a lényeg, Orbán ekkor felkeresi a Singapore Botenic Gardens botanikuskertet, itt neveznek el róla orchideát. A Napi szerint Szingapúrban mindig ezt csinálják, ha magas beosztású külöldi vendéget fogadnak.

Szingapúr és Magyarország kétoldalú kereskedelmi forgalma 2016-ben 1,14 milliárd szingapúri dollár volt (220,6 milliárd forint) az egy évvel korábbi 733 millió után. Magyarország a városállam 12. legnagyobb kereskedelmi partnere az európai uniós országok összehasonlításában. Világszinten az 50. legnagyobb partner. Az elmúlt év végén 82 magyar vállalkozás volt bejegyezve Szingapúrban.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.