<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A szervezőktől nincsenek információk és sem a szinkronúszó, sem az úszószövetség nem tud semmit a medencék sorsáról - írja a 444.hu.

A vizes vb városligeti helyszínén 5,3 milliárd forintba került a kialakítás a medencékkel és a lelátókkal. Miután tervezhető volt, hogy a mobilmedencékkel kell kezdeni valamit a vébé után, arra lehetett számítani, hogy vannak kész tervek. A medencéket eleve oda viszik a Városligetből, ahová szánták őket örökre - írja a 444.hu.

Ehhez képest augusztus 3-án Borsa Miklós, a szervezők szóvivője azt nyilatkozta a Polbeatben, hogy nincsenek kész tervek. Ezért a portál szeretett volna valami pontosabbat is megtudni. A szervezőcég a megkeresésre azt mondta, a későbbiekben uszodákban, edzőhelyszíneken lesznek hasznosítva az ideiglenes medencék, a szállítás pontos időpontjáról a sajtó munkatársait tájékoztatják majd.

(Fotó: MTI)

A portál megkereste az úszószövetséget és a szinkronúszó szövetséget is, de az derült ki, hogy őket ebben az egyben nem keresték a vb szervezői, így a medencék sorsáról sem tudnak semmit.

A 444 szerint az problémát jelenthet, hogy a nagyobbik medence tényleg feleslegesen nagy: 50 méteres és három méter mély.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.