2012. november 20. 15:04

2012-ben hetedik alkalommal került megrendezésre a MasterCard év bankja verseny. A hazánkban működő pénzintézetek vezetői titkos szavazással 35 jelölt közül választották ki a MasterCard “Az év bankára 2012” kategória első helyezettét. A szavazatok alapján Hendrik Scheerlinck, a K&H Bank vezérigazgatója megosztva a címet Patai Mihállyal nyerte el az Év bankára 2012 kitüntetést, olvasható a K&H közleményében.

A közlemény szerint a MasterCard – Az év bankja program a Magyarországon működő kereskedelmi bankok versenye, amelyben tíz kategóriában lehet versengeni. Az év bankára 2012 díj tulajdonosát, a kategóriába meghívott bankvezetők maguk közül, titkos szavazással választják ki.

A 2012-es kiírásban 35 pénzintézeti vezető került be a jelöltek közé, közülük választották Hendrik Scheerlincket, a K&H Bank vezérigazgatóját és Patai Mihályt, a Magyar Bankszövetség lemondott elnökét megosztott első helyezéssel az év bankárának.

Hendrik Scheerlinck 2010. április 29-től a K&H Bank vezérigazgatója, a K&H Csoport – amely magába foglalja a K&H Bankcsoportot és a K&H Biztosítót - országcsapatának vezetője. Scheerlinck 2011. április 15. óta a Magyar Bankszövetség elnökségi tagja.

mfor.hu

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!