2p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		

A cél egy vállalkozás esetében nem lehet más, mint az "eredményes" működés. A controlling módszereinek és eszközeinek alkalmazásával pozitív módon képes hozzájárulni e célok megvalósításához.

Milyen szakirodalmat olvas szakmájával kapcsolatban, illetve publikált-e ebben a témában?

Sok szakirodalmat olvasok magyar és angol nyelven. Szívesen olvasok szakmai könyveket, folyóiratokat, de fontosnak tartom a különböző témákban szervezett konferenciákon való részvételt is.

Sajnálatosnak tartom, hogy Magyarországon egyre több színvonalas szakmai folyóirat szűnik meg anyagi okok miatt, és amelyik nem szűnt még meg, az is folyamatos anyagi gondokkal küzd. Az is probléma szerintem, hogy a nagyobb cégek, amelyeknek inkább lennének lehetőségei a szponzorációra, nem támogatnak valamilyen szakmai folyóiratot, pedig azzal közvetetten hozzájárulnának mind a saját cégük, mind az egész gazdaság fejlődéséhez a szellemi tőke fejlesztése által.

Jól használható és egyre fejlődő lehetőségnek tartom a www. oldalakról történő tájékozódást, szakirodalmi anyagok keresését, olvasását. Sok témában a bőség zavarával küzdhet az olvasó igen nehéz feladat az értékesek kiszűrése.

Publikációim jelentek meg a gazdasági értékmérés, vállalatértékelés; Balanced Scorecard; valamint benchmarking és a többváltozós matematikai statisztikai módszerek témaköreiben.


A fentiekben közölt riport 2001. novemberében készült. A cikk a BOSS Magazin 2002. októberi számában jelent meg.


LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.