<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A milliárdos a kormány ellene folytatott hadjáratára válaszolva vág bele a kampányolásba.

A HírTV Egyenesen című műsorában jelentette be Csontos Csaba, a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivője, hogy

Soros György ellenkampányt indít Magyarországon az őt ért kormányzati támadások miatt.

Mint Csontos elmondta, Soros azért csak most szólalt meg, mert most erősödött fel a kormányzat fenyegetése a titkosszolgálatok bevetéséről az alapítványaival szemben, és Soros így próbál szolidaritást vállalni az ott dolgozókkal.

A kvázi ellen-nemzeti konzultáció keretében egyrészt tájékoztatni fogják a magyar lakosságot, hogy "mi is az igazság" a nemzeti konzultációban nyomatott "Soros-terv" kapcsán, illetve betekintést nyújtanak majd az üzletember által támogatott szervezetek munkájába.

Sorosnak most tényleg elege lett az ellene viselt hazai hadjáratból. Ezt már a nemzeti konzultáció állításainak tételes cáfolata és a Financial Times-nak adott interjúja is mutatta, melyben Orbán Viktor miniszterelnököt egy maffiaállam vezetőjeként aposztrofálta, illetve ott van még az RTL Klubnak küldött videója is.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.