TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A világgazdasági helyzet rosszabbodik, és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) legközelebbi előrejelzései nem lesznek optimisták, mondta az IMF vezérigazgatója, Dominique Strauss-Kahn kedden a Reuters hírügynökségnek Budapesten.

Magyarország programja, amelyben tavaly egyetértés volt az IMF-fel, sínen van, de Magyarországnak is van még teendője a világgazdasági lassulás következményeinek kivédésében, folytatta az IMF vezetője.

„Néhány napon belül új előrejelzéseket adunk ki, nem lesznek biztatók, és a helyzet egész Kelet-Európában rossz, nem csak Magyarországon. A Magyarországgal megállapított program jól halad. Azért jöttem, hogy megnézzem a haladást: meglehetősen elégedett vagyok” - mondta Strauss-Kahn a Reutersnek, miután találkozott a Magyar Nemzeti Bank elnökével, Simor Andrással.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.