<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A pénzügyi válság ellenére további svéd befektetések érkezhetnek Magyarországra jövőre - mondta Takács János, a svéd kereskedelmi kamara elnöke csütörtökön Budapesten az MTI-nek.

Van arra esély, hogy több svéd befektetés érkezzen Magyarországra jövőre, az Electrolux például nemrég jelentette be, hogy bővíti a termelését Magyarországon - mondta Takács János a svéd miniszterelnök budapesti látogatásához kapcsolódóan az MTI-nek.

A kamarai elnök szerint azért értékelődhet fel a jelenlegi helyzetben Magyarország és a régió, mert a vásárlóerő csökkenésével a cégeknek alacsonyabb áron kell kínálniuk termékeiket, ezért az alacsonyabb gyártási költségű országokba, így Kelet-Közép-Európába mozdulhatnak el.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.