<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Szollár Domokost, a Budapest Airport (BA) eddigi szóvivőjét nevezte ki a válságkezelő kormány új szóvivőjének Bajnai Gordon miniszterelnök. Szollár Domokos május 15-től Budai Bernadettel közösen látja el ezen feladatokat.

Szollár Domokos az üzleti életben szerzett szakmai tapasztalatait állítja a válságkezelés szolgálatába, hogy hitelesen képviselje a válságkezelő kormányt, pontos és őszinte tájékoztatást adjon a válságkezelő intézkedésekről és azok szükségességéről, áll a korámnyszóvivői iroda szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A szóvivő 2004 májusa óta dolgozott a ferihegyi repülőteret üzemeltető BA-nál, először mint kommunikációs munkatárs, 2006-tól pedig a társaság kommunikációs vezetői és szóvivői teendőit látta el. 2007 évi tevékenységéért elnyerte a szakma és az MTI által közösen adományozott "Az év szóvivője" címet.

A BA-t megelőzően, 2001 áprilisától a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Közép-európai Kulturális Intézeténél dolgozott tudományos munkatársként. Történész és szociológus diplomáját 2000-ben szerezte a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán.

Szollár Domokos, akit sosem vonzott a pártpolitika, Budai Bernadettel együtt a válságkezelő kormány szakértő szóvivőjeként kívánja ellátni feladatát, áll a közleményben.

A szóvivői feladatokat a BA-nál ideiglenesen Hardy Mihály vállalati kapcsolatok igazgató látja majd el.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.