<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Tavaly a CBA hálózatának összforgalma 578,5 milliárd forint volt, mitegy 2,4 százalékkal több, mint 2011-ben, a CBA összesen 3225 egységet működtet az országban, 147-tel kevesebbet, mint egy évvel korábban - mondta Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója szerdán.

A CBA Príma és Cent üzletek növelni tudták tavaly az értékesítési volument, míg főként a kisebb alapterületű, vidéki egységeknél előfordult forgalmi csökkenés - tette hozzá.

Elmondta, a tavaly év végén lezárult Match és Profi üzletek átvételével hálózatuk 48 üzlettel bővül. Azzal számolnak, hogy ezen boltok átalakításával és megnyitásával jelentősen tudják növelni a forgalmat az idén.

Hozzátette: a 48 üzlet megnyitásával a foglalkoztatottak száma jelentős mértékben bővülni fog.

A CBA távlati célja, hogy a most csatlakozott üzletek is magas hozzáadott értéket képviselő CBA Prímaként üzemeljenek majd.

Elmondta, ezekben a boltokban magasabb minőségű termékek is megtalálhatók, 150 egységben vinotékát is működtetnek. Ezek idei kínálatát a szerdán megrendezett borverseny alapján választják ki.

A versenyen részt vett Tiffán Zsolt, az Országgyűlés szőlészeti és borászati albizottságának elnöke is.

Fodor Attila elmondta, 650 bormintát vizsgáltak felkért nagy nevű hazai borászok, a két hét múlva várható eredmény alapján pedig hozzávetőlegesen 250-300 tétel kerülhet majd forgalomba.

A CBA üzleteiben évente 15-20 százalékkal bővül az eladott borok száma, így ez a legjobban fejlődő termékek közé tartozik - jegyezte meg a kommunikációs igazgató.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.