2008. március 24. 14:49

Másfél év után távozik KBC Securities brókercég Magyarország Fióktelepének éléről. A társaság élére Jos Stappers a vállalat eddigi vezérigazgató-helyettese kerül.

Távozik Horváth Zsolt a KBC Group NV 100 százalékos tulajdonában lévő KBC Securities brókercég Magyarország Fióktelepének éléről, a távozó vezérigazgató és a KBC Securities pénteken megállapodtak Horváth Zsolt munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetéséről - tudatta a brókercég. Horváth Zsolt 2006. októbere óta állt a magyarországi KBC Securities élén.

Az új vezérigazgató Jos Stappers, a KBC Securities Magyarország eddigi vezérigazgató-helyettese lesz. Jos Stappers, aki különböző pozíciókban több mint 15 éves tapasztalatra tett szert az értékpapír-üzletágban, 1992 óta dolgozik a KBC Csoportnál, 2006. májusa után a magyarországi fióktelep megbízott vezérigazgatója, majd vezérigazgató-helyettese.

Jos Stappers piaci ismereteire támaszkodva a KBC Securities Magyarország Fióktelepe továbbra is a KBC Securities stratégiáját követi, szoros együttműködésben a KBC Equitas-szal, a KBC Group NV másik magyarországi brókercégével.

A KBC Securities Magyarország Fióktelepe meghatározó helyet foglal el a magyar brókerpiacon. A KBC másik magyar brókercégével, a KBC Equitas-szal a magyar értékpapírpiacon elért 2006. évi 14 százalékos piaci részesedését 2007-ben 22,3 százalékra növelte.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak. 

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.