2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Másfél év után távozik KBC Securities brókercég Magyarország Fióktelepének éléről. A társaság élére Jos Stappers a vállalat eddigi vezérigazgató-helyettese kerül.

Távozik Horváth Zsolt a KBC Group NV 100 százalékos tulajdonában lévő KBC Securities brókercég Magyarország Fióktelepének éléről, a távozó vezérigazgató és a KBC Securities pénteken megállapodtak Horváth Zsolt munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetéséről - tudatta a brókercég. Horváth Zsolt 2006. októbere óta állt a magyarországi KBC Securities élén.

Az új vezérigazgató Jos Stappers, a KBC Securities Magyarország eddigi vezérigazgató-helyettese lesz. Jos Stappers, aki különböző pozíciókban több mint 15 éves tapasztalatra tett szert az értékpapír-üzletágban, 1992 óta dolgozik a KBC Csoportnál, 2006. májusa után a magyarországi fióktelep megbízott vezérigazgatója, majd vezérigazgató-helyettese.

Jos Stappers piaci ismereteire támaszkodva a KBC Securities Magyarország Fióktelepe továbbra is a KBC Securities stratégiáját követi, szoros együttműködésben a KBC Equitas-szal, a KBC Group NV másik magyarországi brókercégével.

A KBC Securities Magyarország Fióktelepe meghatározó helyet foglal el a magyar brókerpiacon. A KBC másik magyar brókercégével, a KBC Equitas-szal a magyar értékpapírpiacon elért 2006. évi 14 százalékos piaci részesedését 2007-ben 22,3 százalékra növelte.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak. 

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!