<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Lantos Csaba, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese 2007. június 30.-án közös megegyezéssel távozik a pénzintézettől - olvasható a BÉT honlapján. A távozó vezető helyére Kovács antalt nevezték ki.

Lantos Csaba

Lantosnak a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény rendelkezései szerint a munkaviszonyának megszűnésével egyidejűleg a bank igazgatósági tagságáról, valamint valamennyi, a társaság érdekeltségeiben viselt pozíciójáról is le kell mondania. Ugyanakkor a következő évi rendes közgyűlésig az OTP Banka Slovensko Felügyelő Bizottságának elnöki tisztét betölti.

A közgazdász-szociológus végzettségű szakember 2000 őszétől volt az OTP Bank vezérigazgató-helyettese, 2001-től az igazgatóság tagja. A pénzügyi szférában eltöltött két évtized után Lantos Csaba mostani tervei szerint saját vállalkozást alapít és tapasztalatait ott hasznosítja majd.

Kovács Antal

A retail divízió élére a szükséges engedélyek birtokában a bank elnök-vezérigazgatója 2007. július 1-jei hatállyal Kovács Antalt nevezte ki. Az okleveles közgazdász 1990-től tevékenykedik a bankszférában, 1995 óta az OTP Bank Somogy megyei Igazgatóságának igazgatója, 1998 óta a Dél-dunántúli Régió ügyvezető igazgatója, 2004-től a felügyelő bizottság tagja.

Kovács Antal szakmai ismereteit a Nemzetközi Bankárképző és a World Trade Institute tanfolyamain bővítette. Kinevezésétől a bank vezető testületei kiegyensúlyozott folyamatosságot és határozott szakmai irányítást várnak - áll a bank tájékoztatójában.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.