<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. éléről Horváth Gergely Domonkos, a társaság vezérigazgatója - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

A közlemény szerint a távozó vezető utódlásáról később születik döntés.

Horváth Gergely Domonkost 2010. június 11-én nevezte ki az MNV élére Fellegi Tamás akkori fejlesztési miniszter. Az akkori közlemény szerint a Betonút Zrt. és a Keler Zrt. volt vezérigazgatójának feladata az MNV Zrt. élén az új kormányzati gazdaságpolitika megvalósításához szükséges egységes elveken alapuló, önálló ágazatként megjelenő vagyongazdálkodás biztosítása, amelyben a megerősített, átláthatóbb profilú MNV Zrt. marad a legjelentősebb vagyonkezelő szervezet.

Horváth Gergely Domonkos Kamarás Miklóst váltotta a poszton.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.