TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A gazdaság kifehérítésének jegyében a kormány a számla kibocsátására kívánja rászorítani az építőipari vállalkozókat, oly módon, hogy az áfás számlán szereplő összeg 30 százalékának megfelelő kedvezményt biztosít a megrendelőnek, számol be a Világgazdaság.

Szintén az év elején lépett hatályba az a módosítás, hogy adókedvezmény érvényesítésére az idén 3,4 millió forintos éves jövedelemhatárig van mód, maximum 100 ezer forintig, a különböző kedvezmények mértéke egységesen 30 százalék.

Az egyes kedvezményekre vonatkozó összegszerű és százalékos limitek megszűnnek, az új szabály azonban kijelöli a kedvezmények érvényesítésének sorrendjét. Ha tehát valaki több jogcímen is igénybe vehet könnyítéseket, érdemes utánaszámolni, megéri-e élni a háztartással kapcsolatos szolgáltatások után járó kedvezménnyel.

Az összevont adókedvezményeken belül az új lehetőség az első helyen szerepel, a százezer forintos limitből tehát könnyen kiszorulhatnak olyan tételek, mint a magán-nyugdíjpénztári befizetések, a képzési költség, az adományok után járó kedvezmények, írja a Világgazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.